Forlaget Klitrosen

klitespf.gif (1936 bytes)

Inspiration og sund fornuft

Tilbage til forsiden

 

Klitrosen udgiver bøger inden for psykologi, terapi, ernæring og helse ud fra et holistisk, økologisk helhedssyn. Der lægges både vægt på sygdomsbehandling og på det forebyggende sundhedsarbejde. De fleste forfattere har erfaring inden for det etablerede sundhedssystem, f.eks. som farmaceuter, fysioterapeuter, læger og sygeplejersker.

Alternativ behandling bygger på århundreders erfaringer og gode resultater. Til forskel fra medicinsk behandling giver akupunktur, kiropraktik, urter, zoneterapi og fornuftige kostomlægninger ikke sundhedsskadelige virkninger.

Klitrosen sprang ud i 1977 med en digtsamling af Lola Baidel. Klitrosen blomstrede i de første 10 år med flere digtsamlinger af Lola Baidel, adskillige andre fine lyrikere og mange priste romaner.

Klitrosens historie er fortalt af redaktøren Ole Bidsted i jubilæumsudgivelsen fra 2002: Klitroser.

Forlæggerens fuldstændige helbredelse af en invaliderende gigt gennem en kombination af akupunktur og kostomlægning blev begyndelsen til udgivelsen af bøger om alternativ behandling.

Klitrosen tilstræber at udgive sobre bøger, der holder i mange år og som inspirerer og lægger grunden til et helt og levende liv.

Udgivelserne er ordnet alfabetisk efter forfatternes efternavn.

Lige nu er Klitrosen aktuel med disse bøger:

I CHING
Oversat af Jens Windeleff
700 sider kr. 398,00
I Ching udkommer nu for første gang på dansk i en samlet udgave, hvor også den 3. bog er medtaget. I Ching eller Forvandlingens Bøger er en visdoms eller orakelbog, hvor man kan spørge til råds om livsproblemer.
Den stammer fra den mystiske oldtid, og næsten alt, hvad der er tænkt på af store tanker igennem de seneste 3.000 år af den kinesiske historie, har hentet inspiration fra denne bog. Den er derfor også blevet kaldt en af verdens 5 bibler.

Kathrine Dehn
En vej til balance med KLASSISK HOMØOPATI
104 sider kr. 148,-
Epidemiernes historie gennemgår bl.a. den spanske syge, hvor nogle patienter blev behandlet med homøopati med gode resultater. Corona-epidemiens 2. bølge kunne sandsynligvis være undgået, hvis vi havde fulgt Indiens forebyggelsesstrategi. Det anvendte homøopatiske middel blev først afprøvet i delstaten Kerala. Da det var effektivt, blev det delt gratis ud i hele Indien. Kathrine Dehn er uddannet klassisk homøopat i 1993. Læste medicin på Københavns Universitet fra 1993 til 1998. Tog derefter en master i klassisk homøopati på universitetet i Lancashire i 2010. Har været medlem af Sundhedsstyrelsens råd og forsker i klassisk homøopati.

Ole Bidsted

ET FORLAGSEVENTYR

48 sider kr. 88,-

Klitrosens redaktør øser af sine erfaringer som forlægger gennem 50 år, med problemer, glæder, fejltagelser, udfordringer, samarbejde og meget forskellige oplevelser. Bogen bestilles direkte hos Klitrosen på forlagetklitrosen@gmail.com.

 

Klitrosens bøger kan købes i boghandelen og i helsekostbutikker.

klitespf.gif (1936 bytes)